langer dan verwacht

Door: Jos

Blijf op de hoogte en volg Jos

07 Juni 2006 | Zwitserland, Genève

Het heeft wat langer geduurd dan gepland om weer een nieuw berichtje te plaatsen. Het hoe en waarom kan je hier onder lezen.
Al weer twee weken geleden (wat lijkt het lang) kon ik Maria van het vliegveld op halen. Natuurlijk super leuk om elkaar weer te zien. 's middags heb ik haar nog even mijn werkplek laten zien en moest ik ook nog wat werken. Donderdag was het Hemelvaart en gingen we lekker klimmen op de Saleve. De reis met de bus en te voet nam toch iets meer tijd in beslag dan verwacht, maar uiteindelijk konden we nog wel wat routes klimmen. 's Avonds laat weer terug. Vrijdag eigenlijk hetzelfde gedaan alleen geklommen in een andere sector, die wel leuker was.
Vrijdag kwamen mijn ouders. Ze zaten in Bonne, een dorpje verderop. Wij dus eerst met de bus naar de grens en we dachten de rest wel te lopen. Dat bleek wel iets verder dan verwacht. Gelukkig kregen we een lift, terwijl we niet eens stonden te liften! Die avond nog lekker bij een Marokaan wezen eten met z'n vieren.
Maandag en dinsdag moest ik nog werken, maar we hebben ons nog wel vermaakt. En woensdag moest Maria alweer terug. Nu had ze een hele vroege vlucht en ik had de wekker op de verkeerde datum staan... Dus we werden iets later wakker. Haasten dus om naar het vliegveld te komen. Het vliegtuig was nog niet weg, maar we waren wel 5 min te laten met inchecken. Zelf met alleen handbagage kon het niet meer. Niet de beste service zullen we maar zeggen. Wel balen.
We hebben toen bedacht dat Maria wel met mijn ouders terug kon en dus nog een paar daagjes kon blijven, wat natuurlijk wel weer leuk was. In die tijd Geneve nog een beetje verkend, een hele goede ijssalon gevonden en zaterdag nog wat geklommen helemaal bovenop de Saleve. Het was heel mooi weer dus we hadden echt een super mooi uitzicht. Zondag zijn we tenslotte nog naar Annecy geweest met mijn ouders. Een erg leuke stad. En sinds maandag ben ik weer alleen hier.
Vanmiddag begint ons groepsuitje (alle werkzaamheden van de groep in een hotelletje doorbespreken), dus dat wordt wel leuk.
Nu wel weer genoeg getypd. Zal kijken of ik nog een paar foto's op de site kan zetten.

• 07 Juni 2006 - 07:15

Rinke:

jaja, de wekker op de verkeerde datum gezet....
    Goede smoes Jos ;-)

• 07 Juni 2006 - 08:04

Maria:

smoes? nee, nee! dat was echt niet gepland! niet dat ik niets te doen had in enschede of zo...
    en wie kan er nu van zich zeggen dat ie ooit het vliegtuig heeft gemist?!

• 07 Juni 2006 - 09:42

Richard:

Doe je toch iets verkeerds Maria. Ik heb al tweemaal een vliegtuig op mij laten wachten. Niet dat ik het zal aanraden overigens hoor. Je wordt wel boos aangekeken als je als allerlaatste instapt en je letterlijk de deur achter je dicht doet.

• 07 Juni 2006 - 10:43

Frodo:

Goed zo Jos, het is heel belangrijk om een goede ijssalon te vinden :-)

• 08 Juni 2006 - 19:04

Lia En Fred:

hoi Jos,
    wat leuk om jouw bericht in Rhodos te ontvangen we zitten hier nu 5 dagen en hebben nog twee weken. Heerlijk het eiland verkennen. Deze week met een scooter. Er is veel moois te zien.
    vakantie groeten van ons

• 11 Juni 2006 - 07:25

Maria:

Ja, Frodo, uiteraard! Heel erg belangrijk (ik heb al van jouw Barcelona-plattegrond gehoord). Is helaas ook heel erg duur...maar ja, wat doe je niet alles voor een lekker ijsje!

• 14 Juni 2006 - 12:59

Peter:

Haha, weer een mooi avontuur voor Maria dus! Laat inchecken is trouwens een goede eigenschap - Hong Kong, 30 min voor vertrek ;-)
    Hmm, als dat ijs zo belangrijk is moet ik hier in Nairobi ook maar eens een goede zaak opzoeken! :)
    Succes en nog veel plezier daar!

• 14 Juni 2006 - 23:17

Maria:

ja, een goede ijssaloon opzoeken, ben ik voor! en je maag ook vast! ;)
    maar Jos, er is weer tijd voor een nieuw stukje?!
    en waar blijven de commentaren van Hans?!

• 15 Juni 2006 - 07:27

Francis:

Maria, je hebt gelijk er is inderdaad tijd voor nieuw stukje. Ik vraag mij af hoe het de (congresdagen )zijn geweest